top of page
  • Ģertrūdes draudze

Sākusies pieteikšanās pirmslaulību kursam!

Ar prieku ziņojam, ka ir sākusies reģistrācija pirmslaulību kursa jaunajai sezonai. Kurss notiks no 20. aprīļa līdz 27. maijam, trešdienu vakaros laikā no pl. 19.00 līdz pl. 21.30. Nodarbības tiks organizētas saskaņā ar spēkā esošajiem pulcēšanās noteikumiem uz kursa norises brīdi. Pieteikšanās, aizpildot reģistrācijas ANKETU.


Laulību sagatavošanas kurss paredzēts pāriem, kas gatavojas laulībām vai par šādu soli vēl tikai domā. Pavadot kopā piecus trešdienu vakarus, jūs gūsiet pieredzi, kas palīdzēs veidot jūsu ģimeni nākotnē.

Katrā tikšanās reizē pārim būs iespēja pārrunāt kādu no sekojošiem jautājumiem - kā atpazīt un izmantot jūsu atšķirības, kā risināt konfliktus un piedot, kā kopā pavadīt kvalitatīvu laiku, kā palīdzēt otram sajusties mīlētam, kā veidot labas seksuālās attiecības, kā kopīgi runāt par mērķiem, vērtībām un sapņiem, un vēl daudzus citus.

​Pirmslaulību kursa vakari notiek brīvā, saviesīgā gaisotnē, baudot nelielu cienastu. Starp īsām uzrunām pārim tiek doti uzdevumi un jautājumi, par kuriem savā starpā diskutēt.

Kursu vada Krists un Linda Kalniņi, Rinalds un Ieva Granti, kā arī citi aicināti lektori.

Kurss notiek bez dalības maksas, taču tā laikā pāriem ir iespēja ziedot kursa izdevumu segšanai.


Papildu informācija: kalnina.linda@yahoo.com


bottom of page