top of page
  • Ģertrūdes draudze

Aicinājums pievienoties lūgšanu naktij!

Kungs saka “Palieciet šeit un esiet ar mani nomodā”, un to mēs šogad gribam izdzīvot arī kā aicinājumu mums - nākt, palikt un kā Kunga mācekļi būt ar viņu nomodā un lūgšanā. Lūgšanā ar to lūgšanu vārdiem, ko arī Kungs pats zināja un kas nāca no viņa lūpām pat no krusta - psalmiem. Šajā naktī lasīsim un dziedāsim psalmus, lūgsimies un kādus brīžus arī pavadīsim klusumā. Un, ja visa nakts šķiet bailīga, nebaidies - drīksti pievienoties uz kādu daļu vai arī vienkārši kādu brīdi pagulēt te, Kunga namā, Viņa priekšā. Kā mēs zinām, arī Pēterim, Jānim un Jēkabam negāja viegli ar acu turēšanu vaļā tonakt.


Visi, kas vien jūtat sirdī aicinājumu nākt kopā kā Kristus mācekļi un vienoties kopīgā lūgšanā, esiet mīļi aicināti ieplānot to nakti pavadīt šeit. Plāns ir sākt drīz pēc Zaļās Ceturtdienas dievkalpojuma (28. marts) un beigt līdz ar nākamā rīta saullēktu, tā ka vēl būs laiks mazliet pagulēt un uzņemt spēkus līdz krusta ceļam un Lielās Piektdienas dievkalpojumam. Ja ir iespējams, paņem līdzi savu Bībeli.


Ja pievienosies uzreiz pēc dievkalpojuma, ieeja kapelā pa durvīm altāra kreisajā malā, ja vēlāk naktī - ieeja pa sānu durvīm no Stabu ielas virziena.


Jautājumu gadījumā vari sazināties ar Katrīnu (26137954).



bottom of page