top of page
  • Ģertrūdes draudze

Būsim kopā draudzes dienā!

Mīļie Ģertrūdieši!


Ir vasara, un ik gadu viens no gaidītākajiem notikumiem ir Draudzes dienas. Šī brīža situācijā esam nolēmuši, ka arī šajā vasarā piedzīvosim vienu DRAUDZES DIENU, kas norisināsies 24. jūlijā Krimuldas baznīcas dārzā.


Draudzes dienas centrā esam izraudzījušies vārdus “būt kopā”, iedvesmojoties no 133. psalmā rakstītā “Redzi, cik labi, cik tīkami brāļiem būt kopā...”. Māsas un brāļi! Tik ilgu laiku mūsu tikšanās iespējas ir bijušas ierobežotas, tāpēc aicinām BŪT KOPĀ šajā īpašajā notikumā! Šī gada programmu esam veidojuši tā, lai būtu laiks kopīgām sarunām, spēlēm, kultūras notikumu baudīšanai un dievkalpojuma svinēšanai.


Draudzes dienas programma:


10.00 - 11.00 Ierašanās, reģistrācija

11.00 - 11.30 Svētbrīdis

11.45 - 13.15 “Play Potential” aktivitāte komandās

13.30 - 15.00 Pusdienu pikniks

15.30 - 17.30 Mūzikas un drāmas telpas “OratoriO” veidotā izrāde “Tagad un tad”

17.30 - 18.30 Sarunas grupās

18.30 - 20.30 Dievkalpojums


Lai pieteiktos Ģertrūdes Draudzes dienai, lūdzam aizpildīt elektronisko pieteikšanās ANKETU.


Draudzes dienas dalības maksa pieaugušajiem 15 eiro, pusaudžiem no 12 līdz 18 gadu vecumam 5 eiro, bērniem līdz 12 gadu vecumam bez maksas. Piesakoties ir iespēja izvēlēties samaksas veidu – ar pārskaitījumu draudzes kontā vai arī skaidrā naudā Draudzes dienas norises vietā.


Ja iespējams, aicinām ziedot arī papildus, par to īpaši norādot maksājuma uzdevumā, lai palīdzētu nosegt dalības maksu jauniešiem, ģimenēm, senioriem vai kādam konkrētam cilvēkam.


Draudzes diena norisināsies brīvā dabā, tādēļ ērtības labad ņemiet līdzi sedziņu vai krēslu! Pusdienas plānotas kā kopīgs pikniks, tāpēc aicinām sarūpēt to, ko paši labprāt baudītu un ar ko pacienātu savu blakussēdētāju.


Lai draudzes dienā justos labi, mierpilni un droši, rīkosimies tā, kā tas šobrīd valstī noteikts. Mēs aicināsim jūs pie ieejas parādīt Covid-19 sertifikātu, kas apliecina, ka, vai nu esat pabeidzis pilnu vakcinācijas kursu pret Covid-19, pārslimojis to pēdējo 6 mēnešu laikā vai pēdējo 48 stundu laikā veicis Covid-19 testu, kas ir negatīvs. Aicinām veikt testu savlaicīgi, ja tāds ir nepieciešams. Lai veiktu testu, ir jāsazinās ar Centrālo vai kādu no citām laboratorijām un jāpiesaka sev ērtākais laiks un tuvākā vieta. Plašāk par iespējām veikt Covid-19 testu lasiet ŠEIT.


Draudzes dienas drošības noteikumi ir saskaņā ar valdības pieņemtajiem drošības pasākumiem un ierobežojumiem Covid-19 saslimstības mazināšanai, kā arī tiek piemēroti balstoties uz citu draudžu un LELB pieredzi.


Rekvizīti dalības maksas pārskaitījumam:

Rīgas Vecā Svētās Ģertrūdes evaņģēliski luteriskā draudze

Reģ. nr.: 90000293463

Bankas rekvizīti: AS Swedbank

Konta nr.: LV40HABA0551005116532

Maksājuma mērķis: Draudzes diena 2021, (dalībnieka vārds, uzvārds)


Ja jums ir kādi jautājumi, rakstiet e-pastā draudzes.dienas@gertrude.lv, kā arī ziņojiet, ja vienīgais šķērslis dalībai ir finanses.


UZ PRIECĪGU KOPĀ BŪŠANU DRAUDZES DIENĀ!



bottom of page