top of page
  • Ģertrūdes draudze

Brīnīšķīgas ziņas Ģertrūdes ģimenēm un bērniem!

2. oktobrī 10:00 sāksim Ģertrūdes Svētdienas skolu un atkal katru svētdienu bērni (3-14 gadi) būs ļoti gaidīti sākotnēji Ģertrūdes lielajā dievkalpojumā ar turpinājumu pagrabiņā. Pirmā reize ir paredzēta kā atkalredzēšanās prieks ar slavēšanu, uzdevumiem, kā arī ar kūkas ēšanu. 9. oktobrī 13:00 būs ģimenes dievkalpojums (mēneša 2. svētdiena), pēc kura sekos arī Ģimeņu rallijs, kurā ir aicinātas piedalīties Ģertrūdes ģimenes (jebkuros veidos un sastāvos un kombinācijās), lai izpildītu uzdevumus un pabūtu kopā sadraudzības priekā pēc labi paveiktiem darbiem Bolderājas dārzā. Pasākums paredzēts līdz plkst.18:00. 16. oktobrī 10:00 sāksim regulāru Svētdienas skolas darbošanos pa grupiņām.

Iesaisties! Lai nodrošinātu iesaistošu Svētdienas skolu ir nepieciešami atsaucīgi skolotāji un to palīgi, kas ietver 1-2x kalpošanu mēnesī. Tos, kas ir apdomājuši, ka vēlētos pabūt skolotāji, aicinām iesaistīties tieši šobrīd, jo esam paredzējuši nelielu apmācību 3 nedēļu garumā (trešdienās 18:00). Tāpat arī īpaši gaidīsim un priecāsimies par tiem, kas ir gatavi kalpot kā durvju cilvēki jeb būt viesmīlības un kārtības nodrošinātāji grupā. Pirmā tikšanās trešdienā, 28.septembrī, 18:00 Ģertrūdes pagrabiņā. Vairāk informācijas pie Zandas Vipules vai. mācītāja Oskara Smoļaka.

Praktiskā informācija: Svētdienas skolas pieteikšanās formā - https://forms.gle/rLKmBjexbspEs6hN9 Ģimenes rallija pieteikšanās forma - https://forms.gle/xMiLhc3UBtAPVAR68 Pieteikšanās kopā būt ar bērniem (skolotāji, palīgi) - Zanda Vipule, 29591318


bottom of page