top of page
  • Ģertrūdes draudze

Mācītāju sarunu jaunā sezona ir klāt!

Esam priecīgi ziņot, ka 20.novembrī sāksim mācītāju sarunu otro sezonu. Tā būs citādāka nekā pirmā - ar dažādiem jaunumiem, bet par vērtīgām tēmām, kas aktuālas gan mūsu ikdienā, gan katra garīgajā un ticības ceļā. Šajā sezonā līdzās sarunām par aktuāliem tematiem, mācītāji iedziļināsies un studēs Svētos Rakstus, sarunās aicinās piedalīties mūsu draudzes locekļus, uzklausot viņu liecības un ticības ceļa pieredzi.


Pirmajā sarunā mācītāji atskatīsies uz aizvadītajiem valsts svētkiem, līdzdalot savas sajūtas un pārdomas, kā arī pārrunās Arhibīskapa Jāņa Vanaga svētku dievkalpojumā sacīto sprediķi. Tāpat šajā sarunā raudzīsies uz pandēmijas periodu, pārdomājot, ar ko šis laiks atšķiras no pavasarī pieredzētā, ko esam mācījušies, un kā varam šo laiku piepildīt vērtīgi.


Diskusijās piedalās draudzes mācītāji Rinalds Grants, Krists Kalniņš un Oskars Smoļaks. Šo sarunu mērķis ir dalīties pārdomās par aktuāliem garīgās dzīves jautājumiem, lai palīdzētu un iedrošinātu ikvienu klausītāju padziļināt un paplašināt savu ticības izpratni un dzīves robežas. Diskusijas ik piektdienu plkst.10.00 iespējams vērot video tiešraidē Rīgas Vecās Svētās Ģertrūdes draudzes Facebook lapā. Ikviens skatītājs aicināts piedalīties sarunās, izsakot savas domas, jautājumus un viedokļus par konkrētās sarunas tēmu. Tāpat ar prieku gaidīsim jūsu idejas un ierosinājumus sarunu tematiem. Tos aicinām pieteikt, rakstot e-pastā - krists.kalnins@gertrude.lv.


Atgādinām, ka pavasara sezonas diskusijas joprojām skatāmas mūsu mājas lapā, sadaļā "resursi".


bottom of page