top of page
  • Ģertrūdes draudze

Misijas nedēļa Sv. Pāvila draudzē

Rīgas Sv. Pāvila draudze organizē misijas nedēļu ar nosaukumu Nightbreaker week.

Tā norisināsies no 18. līdz 28. maijam. Sākums Jaunciema draudzē, noslēgums Pāvila draudzē. Katrai dienai būs sava tēma. Misijas nedēļas ietvaros piedalīsies dažādi mūziķi.


Viesos būs zināmais misionārs Matthias Mauerhofer no Šveices, kurš katru vakaru plkst. 19.00 runās par ģimeni kā vērtību no dažādiem aspektiem, par tēmu, kas šobrīd sabiedrībā ir aktuāla.


24. maijā viesosies Ukrainas grupa 4UBand, kas muzicēs un stāstīs kādu liecību. Koncerts paredzēts pret ziedojumiem, lai saziedotos līdzekļus nodotu 4UBand draudzei, kas turpina savu darbību arī kara apstākļos. Šajā vakarā kopā ar 4UBand uzstāsies arī pašmāju mūziķis Pēteris Upelnieks ar sastāvu.


26. maija koncerts ar galvenajiem māksliniekiem, kas ir grupa The Protest no ASV, kas pārstāv roka mūziku.

Grupas mērķis ir uzrunāt nekristīgo auditoriju viņiem saprotamā veidā, tādēļ grupa parasti muzicē klubos. Visi mūziķi pēc koncertiem parasti ir pieejami klausītājiem, ja nu kāds vēlētos aprunāties arī par ticības jautājumiem. Šī ir laba iespēja uzaicināt nekristīgos draugus. Ņemot vērā ceļa izdevumus, šim koncertam ir pieejamas biļetes. Šajā vakarā kopā ar grupu The Protest uztāsies arī mūziķis Sh.


Plašāka informācija par misijas nedēļu Pāvila draudzes mājaslapā.




bottom of page