top of page
  • Ģertrūdes draudze

"Mīlestības ceļā" 59. diena

TU PIEDERI DIEVAM


Tu neesi tas, ko tu dari, pat ja tu dari ļoti daudz. 

Tava būtība nav arī tavas attiecības vai draudzības ar citiem. Pat tad, ja tās ir lielā skaitā.

Tu arī neesi sava reputācija, kuru varbūt dzīves laikā esi izveidojis un uzbūvējis. Tu arī neesi sava darba veiksmīgie augļi. 

Tu neesi arī tas, ko par tevi runā cilvēki - vai nu tie teiktu labu vai sliktu. Visas šīs lietas, kuras aizpilda tavu laiku un bieži vien padara tevi stipri aizņemtu, nerunā par to, kas tu esi patiesībā.

Šodien vēlos tev atgādināt, ka tu esi Dieva mīļotā meita vai Dieva mīļotais dēls un tieši par tevi Dieva Vārds saka: “Redzi, es esmu saucis uz tevi no mūžības un esmu tevi iezīmējis abu savu roku plaukstās. Tu esi mana/mans. Tu piederi man un es mīlu tevi ar nebeidzamu mīlestību.”


SVĒTIE RAKSTI

Dievs ir izglābis mūs un aicinājis ar svētu aicinājumu, ne pēc mūsu darbiem, bet pēc sava nodoma un žēlastības, kas mums dota Kristū Jēzū pirms mūžīgiem laikiem, bet tagad ir redzama tapusi, mūsu Pestītājam Kristum Jēzum parādoties, kas ir iznīcinājis nāves varu un cēlis gaismā dzīvību un neiznīcību ar evaņģēliju.

Pāvila 2. vēstule Timotejam 1: 9-10


LŪGŠANA

Dievs, es lūdzu, dod man acis sevi redzēt tā, kā Tu mani redzi. Dod man spēku sevi pieņemt tādu, kādu Tu esi radījis, nevis tādu, kāds es nopūlos būt un man nesanāk. Tu mani brīnišķīgi esi radījis un mīli mani katru dienu - es lūdzu, lai šī diena caurstrāvo Tavu mīlestību manā dzīvē. 


DIENAS UZDEVUMS

Paņem kādu šī gada kalendāru (der arī digitāls) un pārskati visas līdz šim piedzīvotās šī mēneša dienas. Lai kādas tās būtu bijušas, pateicies Dievam un apceri dienas, kuras pavadīji #MīlestībasCeļā. Savā Vārdā Dievs ir apliecinājis, ka “visas tava mūža dienas Viņa grāmatā jau bija uzrakstītas, pirms klāt kaut viena no tām.” (Ps. 139:15-16). Uztici Dievam arī savas dzīves nākamo mēnesi un dodies pavadīt brīnišķīgu dienu!

bottom of page