top of page
  • Ģertrūdes draudze

Pirmslaulību kurss Ģertrūdē

Aicinām reģistrēties nākamajam Ģertrūdes Pirmslaulību kursam, kas notiks no 2021. gada 28. aprīļa līdz 26. maijam. Pieteikšanās anketa ŠEIT.


Laulību sagatavošanas kurss paredzēts pāriem, kas gatavojas laulībām vai par šādu soli vēl tikai domā. Pavadot kopā piecus trešdienu vakarus, jūs gūsiet pieredzi, kas palīdzēs veidot jūsu ģimeni nākotnē.

Katrā tikšanās reizē pārim būs iespēja pārrunāt kādu no sekojošiem jautājumiem - kā atpazīt un izmantot jūsu atšķirības, kā risināt konfliktus un piedot, kā kopā pavadīt kvalitatīvu laiku, kā palīdzēt otram sajusties mīlētam, kā veidot labas seksuālās attiecības, kā kopīgi runāt par mērķiem, vērtībām un sapņiem, un vēl daudzus citus.

Pirmslaulību kursa vakari notiek brīvā, saviesīgā gaisotnē, baudot nelielu cienastu. Starp īsām uzrunām pārim tiek doti uzdevumi un jautājumi, par kuriem savā starpā diskutēt.

Pirmslaulību kursa vakari notiks attālināti, Zoom platformā. Sīkāka informācija par kursa norisi un saite uz tikšanos tiks nosūtīta pēc visu dalībnieku reģistrācijas. Lūgums reģistrēties līdz 2021. gada 18.aprīlim.

Kursu vada Krists un Linda Kalniņi, Rinalds un Ieva Granti, kā arī citi aicināti lektori.

Kurss notiek bez dalības maksas, taču tā laikā pāriem ir iespēja ziedot kursa izdevumu segšanai.

Papildu informācija: kalnina.linda@yahoo.com



bottom of page