top of page
  • Ģertrūdes draudze

Jaunums - seminārs "Drošsirdīgs vīrietis"

Par ko būs seminārs “Drošsirdīgs vīrietis”?


Seminārs “Drošsirdīgs vīrietis” ir par vīriešu seksuālo dzīvi, disciplīnu un spēju to pasargāt no ievainojošas un destruktīvas pieredzes. Šī kursa mērķis ir stiprināt, atjaunot un, ja nepieciešams, dziedināt vīriešu morālo un garīgo integritāti.


“Seminārs “Drošsirdīgs vīrietis” izaicina visus vīriešus cīnīties par savu personīgo, morālo un garīgo vitalitāti un palīdzēt citiem vīriešiem cīnīties par savu.” Allans Meijers (Allan Meyer), semināra materiāla autors.


Kas seminārā varēs piedalīties, un cik tajā būs lekciju?


Seminārā var piedalīties ikviens vīrietis, sākot no 16 gadu vecuma, kurš vēlas padziļināti, drošā un konfidenciālā vidē kopā ar pārējiem kursa dalībniekiem iedziļināties 10 tēmās:


· Vīzija par vīrišķību

· Dziedināšanas vieta

· Seksuāls vīrietis

· Seksa cēlonis, spēks un mērķis

· Atkarības aplis

· Apzināts vīrietis

· Uztrenēta domāšana

· Ieņemot pozīciju

· Sargājot sirdi

· Reālistiskas ekspektācijas


Kas vadīs semināru “Drošsirdīgs vīrietis”?


Semināru vadīs Aldis Elberts, kurš dzimis ASV, bet pēdējos 35 gadus kopā ar ģimeni dzīvo Austrālijā. Aldis 37 gadus ir bijis mācītājs gan amerikāņu, gan austrāliešu draudzēs. Aldis par semināru “Drošsirdīgs vīrietis” teic:


“Kopš ierados Austrālijā, meklēju kursu, kas palīdzētu vīriešiem pozitīvi saprast un savaldīt savu seksuālo dzīvi. Nebija viegli atrast pievilcīgu un praktisku materiālu. Tad atradu materiālu „Drošsirdīgs vīrs”. Izgāju šo kursu un uzskatu to par ļoti vispusīgu, praktiski palīdzošu un pat iedvesmojošu. Ieteiktu to katram vīrietim, kas vēlas pozitīvu uzvaru šajā laukā.”


Semināra organizators ir Rīgas Vecās Svētās Ģertrūdes draudzes mācītājs Krists Kalniņš, kurš par semināru saka:


"Jau pirms gadiem desmit, kad Aldis Elberts mani iepazīstināja ar šī semināra lekciju materiālu, es vēlējos panākt, lai arī vīriešiem Latvijā būtu iespēja apmeklēt šo semināru, tomēr tas neizdevās. Tādēļ esmu pateicīgs Aldim, ka beidzot tāda iespēja ir radusies. Vīrieša seksuālās dzīves veselība un cīņas ap to ir tēma, par ko padziļināti neviens Latvijā nerunā un nemāca. Tomēr pavisam noteikti varu teikt, ka tā ir viena no katram vīrietim svarīgākajām pieredzēm, kurā mūsdienās varam ieraudzīt daudz ievainojumu, pārpratumu, nedrošības un pat baiļu, kuras ir iespējams izzināt un uzvarēt. Es šo semināru ieteiktu katram vīrietim, jo tas ir domāts gan tiem vīriešiem, kuri ir sākuši izzināt garīgās dzīves ceļu, gan tiem, kuriem šī tēma ir nozīmīga un svarīga.”


Kad un kur seminārs notiks, un cik maksā piedalīšanās seminārā?


Seminārs sāksies 15. jūnijā Rīgas Vecās Sv. Ģertrūdes draudzes Lutera zālē pulksten 18:30. Paredzēts, ka seminārs notiks katru trešdienu (izņemot 21. jūniju) līdz 17. augustam ieskaitot.


Semināra dalības maksa ir 12 eiro par vienu nodarbību, bet, ja maksājat uzreiz par visu kursu, tad 100 eiro. Semināra dalības maksā iekļauta materiāla un piezīmju dienasgrāmatas tulkošana un sagatavošana, lektora honorārs un kafijas pauzes.


Rekvizīti dalības maksai:

Rīgas Vecā Svētās Ģertrūdes evaņģēliski luteriskā draudze

Reliģiskās organizācijas reģ. Nr.: 90000293463 Bankas rekvizīti: AS Swedbank, konta Nr. LV40HABA0551005116532

Maksājums mērķis: Seminārs “Drošsirdīgs vīrietis”



Ja ir kādi jautājumi par semināru, lūdzu, zvaniet Kristam Kalniņam (27877717) vai rakstiet uz e-pastu krists.kalnins@gertrude.lv


Semināra laikā būs iespējams satikties uz individuālu sarunu ar Aldi Elbertu vai Kristu Kalniņu.


bottom of page