top of page
  • Ģertrūdes draudze

Vokālā grupa "PUIKAS" koncertā Ģertrūdē

27. maijā ar dalību „Baznīcu nakts un Atvērto baznīcas dienu” pasākumos, savu pirmo sezonu noslēgs zēnu vokālā grupa "PUIKAS". Ansamblis savu darbību uzsāka pagājušajā septembrī Rīgas Vecajā Svētās Ģertrūdes baznīcā. Grupa tika dibināta ar mērķi audzināt šodienas mazajos zēnos - nākamajos vīros un tēvos - stipru garu, modināt mīlestību uz dziesmu un mūziku un mācīt, ka dziesma ir spēks un, ka dziedāšana ir stipra cilvēka iezīme. Ansamblī dziedošo zēnu vecums ir 7 līdz 11 gadi. Grupas muzikālā vadītāja ir dziedātāja Aleksandra Špicberga. Pirmā sezona ir pagājusi radoši. Ir aizvadītas pirmās uzstāšanās Ziemassvētkos, kā arī ierakstīts mūzikas video “Circenīša Ziemassvētki”.


„Baznīcu nakts un Atvērto baznīcas dienas” ietvaros 27. maijā plkst. 18.00 Ģertrūdes baznīcā "PUIKAS" kopā ar Aleksandru dziedās gan vairākus senbaznīcas dziedājumus, gan latviešu komponistu dziesmas. Koncertā piedalīsies ģitārists Vladimirs Kudrins.

Acinām atnākt un dzirdēt PUIKAS dziedam! Īpaši aicinām dziedāšanu mīlošus zēnus un viņu vecākus! Atnāciet uz koncertu un varbūt būsiet atraduši jaunus draugus un domubiedrus kopīgai dziedāšanai. Vairāk informācija par dalību "PUIKĀS" un atklāto sezonas noslēguma nodarbību 31. maijā: info@puikas.lv vai pa tālruni 26409433.


Foto: Stefans Špicbergs


bottom of page