top of page
  • Ģertrūdes draudze

Ģertrūdes mūziķi dāvina jaunu dziesmu!

Kristus draudze, brāļi un māsas, Ģertrūdieši!


Gada skaistākajā laikā, gaidīšanas laikā, Adventē, gaišu sveicienu sarūpējuši Ģertrūdes draudzes mūziķi.


Šis gads un Adventa laiks ir citāds nekā ierasts. Mūziķi teic: „Maz esam varējuši baudīt cits cita klātbūtni. Šobrīd to novērtējam kā lielu dāvanu. Bet vēl lielāka svētība ir būt Gara vienotībā arī tad, kad fiziski neesam kopā”.


Tradicionālais Adventa laika koncerts šogad būs īpašs. Tas nenotiks klātienē un nebūs vienā dienā. Draudzes mūziķi ir sagatavojuši pārsteigumu - katrā Adventes svētdienā kādā īpašā veidā dāvājot muzikālu sveicienu.

Pirmajā Adventē mūziķi dāvina jaunas dziesmas "Klusa Tava atnākšana" pirmatskaņojumu. Kompozīcijas autore ir mūsu draudzes māsa Agnese Zārdiņa, kura teic: "Šī dziesma "atnāca" caur Ziemassvētku meklēšanu - man gribējās sev noārdīt visu uzslāņojumu un Kristus ienākšanu šajā pasaulē sākt izdzīvot pašai, bez tā, ko citi ir teikuši, pie kā biju pieradusi. Es lūdzu, lai Dievs atdzīvina manī jaunus Ziemassvētkus, jo tie, kas bija atlikuši, tajos Kristus nebija. Un tajā vietā es sastapos ar dziļu skaudrumu, zemošanos. Un ar vēl dziļāku mīlestību. Tā ir pārmainoša un satricinoša, bet klusa. Tā jāmeklē. Tai jānododas pilnīgi".


Lai klusa, mierīga un ļoti priecīga Kristus atnākšana arī mūsu katra sirdī!



bottom of page